16 noiembrie 2015

Yay! .....Nay!


Alexandra Iuoraş, cls. a VIII-a C

O nouă rubrică, ce îşi propune să arate ce ne place şi ce nu ne place în şcoală. Aşa da!.....Aşa nu! 



În această săptămână vă prezentăm  câteva imagini surprinse în cadrul școlii. Chiar dacă unele dintre ele ne încântă privirea, celălalte ne lasă puțin dezamăgiți...

Am început “vânătoarea” de fapte bune la clasele gimnaziale. Şi ce am găsit: clasa a V-a D ne-a surprins cu un aranjament multicolor, denumit ,, Colțul toamnei ”, specific așadar acestui anotimp îmbelșugat, plin de frunze arămii și flori care încă își mai păstrează ultimul parfum.  Datorită efortului depus, dar mai ales colaborării elevilor, dornici să surprindă în sala lor de clasă o mică parte din toamnă, nu putem decât să le oferim....un MARE YAY!! pentru munca în echipă și preluarea inițiativei  :)




Și, dacă tot este vorba de sălile de clasă, putem prezenta şi un altfel de colț... cel al clasei a VIII-a C, care este destul de neglijat. Să sperăm că pe viitor va avea parte de mai multă atenție, însă până atunci nu le putem acorda decât un NAY și un mic avertisment ...






Pentru a încheia într-o notă pozitivă, trecem în revistă și ,, Panoul prieteniei ”, realizat de către clasa a VII-a A, care a reușit să transpună legătura puternică dintre colegi într-un panou destul de cuprinzător, care atrage atenția asupra prieteniei adevărate și a importanței acesteia.  Așadar, acordăm ultimul YAY!! acestei clase. Felicitări, îl meritați în totalitate!
Vă așteptăm cu noi idei!

Prin urmare, săptămâna aceasta ne-a amintit de frumusețea mediului înconjurător, de importanța prieteniei și, din păcate, de neglijarea aspectului anumitor clase. 

Nu uitați, puteți fi amintiți în această rubrică fiind originali, uniți, dar și... renumiți pentru anumite aspecte negative.
Până data viitoare, puneți-vă doar o singură întrebare: Yay, sau Nay?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs.