25 noiembrie 2015

Cercul de astronomie


În ultimii doi ani am observat un fenomen interesant in şcoală: un interes crescut pentru studiul astronomiei. Fără ca măcar să aibă astronomia în curriculum, elevii noştri participă şi câştigă premii la concursuri de astronomie! Proiectul de anul trecut, a cărui expoziţie, realizată cu ajutorul elevilor, o puteţi vedea încă în holul şcolii, a fost un real succes. Tot mai mulţi elevi solicită profesorilor de fizică introducerea unor elemente de astronomie la ore.

Suntem, de aceea, foarte bucuroşi că în sfârşit avem ocazia de a oferi copiilor un curs de astronomie, la propunerea unui mai vechi colaborator al şcolii noastre, domnul Richard Cătălin Florea, psihoterapeut şi astronom amator, membru al Astroclubului Borealis,  în colaborare cu casa de Cultură Cluj-Napoca. Activitatea va fi interactivă și prezentată integral în format 3D.

În prezent cercul se ţine miercurea în sala de fizică, de la ora 14:00 la 15.00, cu elevii din clasele a 5-a, a 6-a si a 7-a. In semestrul al doilea, cercul se va organiza şi pentru elevii claselor a 4-a.
  
Deci, nu uitați de costumul de cosmonaut și pregătiți-vă pentru o călătorie spațială plină de surprize!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs.