10 aprilie 2023

Clubul de robotică

  


Săptămâna Școlii Altfel a avut diverse activități minunate. Dar una dintre cele mai remarcabile activități a fost vizita membrilor Clubului de robotică, de la Liceul Teoretic ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca (dintre ei – foști elevi ai școlii noastre).

Aceștia au venit după ce am avut activitatea cu Crucea Roșie. Aveau cu ei o plasă în care și-au adus extraordinara invenție, cu care participaseră la o competiție anul acesta. (Faza națională a cluburilor de robotică)

Un robot ingenios, era, fără nicio exagerare. Aceștia ne-au povestit despre fazele concursului și ne-au prezentat puțin clubul lor. Ne-au informat despre ce trebuia să facă robotul și ne-au făcut o demonstrație. A fost cu adevărat fantastic!

            Profesoarele care au făcut parte din activitate, doamna profesoară de fizică și profesoara de istorie, au fost peste măsură de impresionate și ele. Au pus întrebări despre clubul și activitatea acestora, iar ei ne-au lămurit. Erau foarte prietenoși membrii clubului.

De asemenea am aflat că acest club era împărțit pe diverse domenii: mecanică, programare, relații cu publicul – PR, etc. Am aflat și câteva lucruri despre Liceul Avram Iancu, ceea ce a fost destul de interesant.

La sfârșitul zilei, membrii clubului ne-au dăruit niște sticăre cu emblema grupului lor. Ne-au comunicat platformele de socializare, unde puteam urmări activitatea grupului.

        Toți am plecat mulțumiți, că săptămâna Școlii Altfel a avut un final plăcut și entuziasmant pentru noi toți. Ce zi interesantă!

Ursu Maya cl. a VII -a C






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs.