20 mai 2015

Blog_IT


Radu Serban Gherman, clasa a VI-a C      

Plague inc este un joc de strategie compatibil cu Android, IOS și Windows și a fost creat de firma Ndemic Creations. Jocul a câștigat foarte multe premii deoarece a ajuns la un nivel foarte ridicat de simulare și cota de piață a crescut mult. Jucătorul creează și dezvoltă un agent patogen cu speranța de a distruge lumea cu o plagă extrem de periculoasă. Plăgile pot fi alese de jucător și acestea sunt reprezentate de: Bacteria, Virusul, Fungusul, Parazitul, Prionul, Nano-Virusul și arma biologică, fiecare dintre acestea având abilitățile sale specifice.
Stagiile parcurgerii unei partide sunt:
 1. Evoluția plăgii la transmisie (toate evoluțiile costă niște puncte pe care le acumulăm în timpul jocului).
2. Grija pentru mutații ale simptomelor care determină doctorii să caute un leac.
3. După infectarea totală a planetei, simptomele vor evolua, iar în timp vor distruge planeta.
4. Maximizarea securității asupra leacului care trebuie să rămână “pe stoc în permanență (evoluția rezistenței la medicamente)
Jocul este compatibil și pentru PC- varianta Plague inc: Evolved, cu grafici mai avansate și mai multe opțiuni.
Jocul complet pe Android și pe IOS costă 0,99 EURO, iar pe PC costă 14,99 EURO.
Plague Inc. îți dezvoltă modul de elaborare a strategiilor, de manipulare a teritoriilor și maselor. Chiar dacă acest aspect este dramatic, te determină să devii realist și să acționezi cu sânge rece asupra situațiilor. Jocul conduce la mărirea abilităților din partea jucătorilor, la gândirea selectivă si strategică. E o luptă perpetuă pentru supraviețuire, iar tema devine, din pacate, tot mai de actualitate. Un posibil scenariu pentru viitor?
 
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs.