21 aprilie 2015

Din culisele clasei pregătitoare...(5)

Daria Ciupei, Alexandra Iuoraş, cls. a VII-a C


Am ajuns, în final, la Clasa pregătitoare A! 
Aflaţi sub îndrumarea doamnei învăţătoare Liliana Mariş, elevii ne salută politicos şi apoi, din vorbă în vorbă, reuşim să aflăm că cele mai îndrăgite obiecte din sală sunt albinuţele de pe perete, caietele de lucru si tabla interactivă. Din acest motiv, ei ne spun ca şcoala le este o prietenă.

Doamna învăţătoare Mariş ne dezvăluie modul în care i-a aşteptat pe copii în prima zi de şcoală: ,, Le-am pus pe masă o trusă de supravieţuire. Pansamentul era pentru vindecarea sentimentelor, iar steluţa le amintea cât de buni sunt în ceea ce fac. Le-am mai oferit şi nişte creioane, pentru a le arăta că viaţa e colorată în diverse nuanţe, iar ei trebuie să adauge detaliile frumoase'' .
Efortul zilnic şi implicarea maximă sunt factori absolut necesari pentru a lucra in acest domeniu, ne atenţionează dânsa. Şi nu uită să precizeze:,,E o plăcere să lucrezi cu acest colectiv!'' 
Alexandra ne-a spus că, dacă ar convinge pe cineva sa vină la şcoala ,,Ion Creangă'', sigur i-ar spune despre cât de buni sunt profesorii şi câte lucruri distractive se pot realiza!
                                                                     
                               
                                         




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs.