3 mai 2023

Alpina Blazna. Lecții de la natură



Săptămâna Verde, clasele 7B și 8B. 
Alpina Blazna. Un loc pentru cei care iubesc natura. Pentru toți cei care vor să își ia inima în dinți și să își depășească limitele. Învățăm de la natură!

Cu mâinile tremurânde, aproape toți am încercat peretele de escaladă. Unii pentru prima dată. Unii nu au ajuns în vârf, dar au luptat pentru fiecare pas în sus. Alții au ajuns în vârf- un sentiment și un peisaj care au meritat efortul! Escalada este o luptă cu tine, un sport al minții, la fel de mult pe cât este un sport al mușchilor și îndemânării.

După experiența de neuitat am pornit înspre traseul de aventură plini de încredere. Fiecare dintre noi și-a luat măsurile de protecție și și-a încercat norocul. Indiferent de rezultat, toți ne-am distrat. 

Datul pe tiroliană a fost un moment de autodepășire pentru unii dintre noi. Deși ne era frică, am trecut peste greutate si ne-am avântat spre necunoscut, învățând de la natură cum să ne depășim limitele. Timp de câteva secunde ne-am aflat in aer, printre copaci, munți si păsări, un peisaj parcă scos dintr-un tablou, care ne-a făcut să prețuim frumusețea naturii. 

Focul de tabără a fost o activitate care ne-a adus împreună, elevi de clasa a7a și a8a si profesori, sub cerul spectaculos al nopții la munte. Atmosfera a fost  completată de muzică,  moment de neuitat în care ne-am adunat în jurul focului și am cântat, unul alături de celălalt.

Teodora Pop, Cezara Tulbure, Larisa Marian, Diana Popescu, 7B



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs.