În continuarea “curentului gastronomic” din Școala “Ion
Creangă”, elevii clasei a 7-a B au organizat, împreună cu doamna profesoară de
educație tehnologică, Nelica Ardelean, o activitate in care și-au arătat măiestria
în arta culinară. Pentru două ore, sala de clasă a semănat cu un restaurant,
iar noi ne-am simțit ca veritabili “Master
Chef”.
Adevărata provocare, pe lângă echipament, igienă, aspect,
organizare, a fost, bineînțeles, prepararea mâncării. Ne-am orientat spre
gustări sănătoase și deserturi ușoare. După un timp, mâncărurile au fost gata:
aspectul, la majoritatea, era impecabil, cu un miros îmbietor, savuros... Am
primit oaspeți și ne-am bucurat de roadele muncii noastre!
Ce am învățat din această activitate? Să lucrăm în
echipe, să colaborăm, să ne simțim bine împreună, să comunicăm mai bine; să fim
îndemânatici, să fim atenți ce mâncăm și … să ne bucurăm de oaspeți!