28 octombrie 2015

Proiecte

Era  copy-paste  trebuie să se încheie!

Spunem mereu că ne place să facem proiecte. Dar foarte mulţi încă mai consideră că un proiect este un “copy-paste” de pe primul site ce are vreo legătură cu subiectul în cauză. :-(

Mara Pupeză, din clasa a VIII-a D, vă propune un tip de proiect care conţine toate ingredientele din reţeta câştigătoare.  Câştigătoare a ce? Vă spun  imediat!

Este un film despre lumină, proiect pentru un concurs de fizică (astronomie) pentru care Mara a studiat mai multe surse, a selectat nişte informaţii relevante pentru ea şi ideea ei de proiect. Apoi, a personalizat totul: a jucat un rol, a filmat propriile scene, a tradus un film din engleză şi a înregistrat propria voce peste imaginile originale. Nu a uitat să menţioneze sursele, pentru că dreptul de autor este sfânt....şi nu a uitat că puţin umor poate face diferenţa! Vă invităm să vizionaţi filmuleţul Marei şi să începeţi, de acum, să vă regândiţi proiectele: fiţi inovativi, creativi, selectivi; fiţi o voce originală!


Am uitat să spun ce veţi câştiga: o minte deschisă, încredere în voi, înţelegerea lumii în care trăiţi, respect pentru muncă, şansa de a fi între cei  mai buni! Pe lângă astea, oare mai contează o notă de 10?:-) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs.